• Personlig Service
  • Snabba leveranser
  • Alltid fri frakt

Concaver

CONCAVER WHEELS

HJULET ÅTERUPPFUNNET
Concaver är frukten av deras strävan efter överlägsenhet på fälgmarknaden. Concavers mål är att tillhandahålla spektakulär kvalitet och att tillfredsställa behoven hos bilkännare som nöjer sig med inget mindre än perfektion!

KRAFTEN AV ERFARENHET
Med över 10 års erfarenhet av hjulmarknaden så kan Concaver Wheels stolt kalla sig experter på vad de gör. Genom att kombinera avancerad teknik med uppmärksamhet till minsta detalj kan de skapa hjul som uppfyller de högsta estetiska och prestandarelaterade kraven från kunderna.

DRIVEN AV PASSION
Kvaliteten på Concaver Wheels kommer inte bara från deras erfarenhet utan också från deras passion för perfektion. Concaver tar inga genvägar och klipper inga hörn, medveten om att deras kunder kommer till dem för en premiumklassad produkt som måste planeras, designas och skapas med största engagemang och expertis.

DESIGN FÖR ATT IMPONERA
Alla hjulen är designade av professionella designers i världsklass som tar hänsyn till både det visuella och prestandan. Concavers mål är inte bara att följa de senaste trenderna utan att skapa dem själva!

DIN SÄKERHET KOMMER FÖRST
Concaver Wheels är inte bara snyggt designade utan samtidigt hållbara, lätta och praktiska. Detta gör att du alltid har kontroll, oavsett situation. För att tillgodose kundernas höga krav och av oro för deras säkerhet, så bekräftas fälgarnas kvalitet officiellt av TÜV, som utsätter dem för de striktaste kvalitets- och uthållighetstesterna innan de kan ge sig ut på vägen.


Nyttiga länkar/info vid köp av fälgar/däck: FÄLGGUIDE | HJULSTORLEKSGUIDE

Concaver

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

×