• Personlig Service
  • Snabba leveranser
  • Alltid fri frakt

Covid-19

Banner Covid-19 Information L-M-R.se

Covid-19 - Information om coronaviruset

Hos oss på L-M-R.se är det alltid våra medmänniskor som har högsta prioritet, såväl medarbetare som er kunder och givetvis andra som vi samarbetar med i form av leverantörer, logistikpartners med mera.

Med stor hänsyn till rådande situation om det smittsamma coronaviruset (Covid-19) så har vi, precis som många andra företag, vidtagit en rad åtgärder för att försöka förhindra vidare smittspridning i samhället.

Detta innebär bland annat att vi har infört strikta rutiner kring hygien, social distans, städning och att personal med sjukdomssymtom stannar hemma och vilar upp sig ordentligt.

Samtidigt eftersträvar vi fortsatt hög tillgänglighet på vårt produktsortiment, leveranser och kundtjänst, så att vardagen inte helt stannar upp. De flesta av våra leverantörer skickar för närvarande gods precis som vanligt gällande leveranstider, men det kan hända att vissa produkter drabbas av förseningar vilket vi hoppas att ni har förståelse för.

Fastän vi har öppet för avhämtning i butik (enligt gällande leveransvillkor), så rekommenderar vi att ordern beställs till ombud eller för hemleverans, om det är möjligt och inte brådskar jättemycket.

Det sägs att det är som mörkast före gryningen, nu måste vi blicka framåt mot det positiva och hoppas på en säsong fylld med bilträffar och event som aldrig förr, med covid-19 som en skymt i backspegeln!

Ta hand om er och varandra.

Varma hälsningar
L-M-R med personal

×